СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании  ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД запазва правото си, сроковете и наличността на продуктите за доставка да се уточняват по телефон или имейл, в момента на обработка на поръчката.

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД не носи отговорност ако не се спазят сроковете за доставка за продуктите, които са обозначени, че са само чрез заявка или с доставка за определен период и/или не са налични на склад.

Цените в сайта са в лева и с включен ДДС.

При покупка на стойност над 180 лева с вкл.ДДС доставката е безплатна и се извършва до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ

който е  посочен от Клиента.

При покупка на стойност под 180 лева с вкл.ДДС доставката е 6 лв. и се извършва до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ, който е  посочен от Клиента.

Доставката на поръчаните стоки до адрес по местоживеене на Купувача, както и на дилърски цени е за сметка на Купувача !

В цената на продукта не се включва стойността на доставката и дължимите такси при плащане. Потребителят е длъжен да посочи получател,коректен адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената поръчка, за да може тя да бъде обработена. Наличието на непопълнени полета за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация, не обвързва СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД със задължението за обработване и изпълнение на поръчката.

Времето за доставка се изчислява в работни дни.

Получените заявки от интернет магазина се изпращат както следва:

- поръчките за плащане с наложен платеж или в офиса на СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД, в деня на получаване на ордера, ако заявката е до 16:00 часа, приетите след този час се изпращат на следващият работен ден, без събота и неделя и празнични дни.
- за компютърни конфигурации : при плащане с наложен платеж или на място в сервиза - 24 часа след получаване на ордера.

Доставчикът на куриерските услуги встъпва в отговорност за продуктите по време на транспортиране.

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД съветва клиентите да отварят поръчките си пред куриера, и при наличието на повреда да уведомяват незабавно доставчика на куриерската услуга.

Начин на доставка:

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД доставя стоката до Вас с помощта на куриерски компании  

ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИили доставчик, посочен от клиента за негова сметка.

Кога ще получа пратката? 

Доставката се извършва в следните времеви рамки: от 24 до 72 часа след поръчката - в зависимост от наличностите и адреса за доставка.

Купувачът може да избере по  желание куриерска фирма(различна отЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ), тогава детайлите по отношение на доставката на стоките не представляват договорно задължение от страна на СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД за извършването на съответната доставка на конкретна дата. Съответно клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от продавача, че ще достави стоката, не е спазена.

Какво Ви се доставя?

Поръчаната стока се доставя с необходимите  документи - фактура и/или касова бележка за покупката и гаранционна карта.

Всяка пратка те желателно да бъде отворена и прегледана преди заплащането на наложения платеж.

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД извършва доставката на стоките само на територията на Република България.

Ако даден продукт не може да бъде доставен до Клиента, служител на СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД е задължен да го уведоми.

Преди завършване на поръчката СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД ще посочи на ел. поща или по телефона стойността на допълнителните разходи при поръчки на стойност под 180 лева, които клиентът трябва да заплати (ако има такива).

СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД или представител на избраната от клиента куриерската фирма се ангажират да уведомят клиента по телефона или имейл, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Рискът от загуба или повреда на закупените продукти преминава върху клиента в момента, в който клиентът или посочено от него трето лице, различно от избраната от СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД компания за куриерски услуги, приеме стоките.

За допълнителна информация и/или при проблем се свържете със СТАРТ КОМПЮТЪРС ООД на тел. 032/575452 или 0886286571,