Създаваме ориентирани към резултатите, интуитивни, мултиплатформени сайтове, които имат страхотна визия и работят ефективно в полза на бизнеса.

1. Започваме всеки проект с план за реализация. Запознаваме се с бизнеса на клиента, изучаваме нуждите на крайните потребители и оценяваме пазарната среда. Генерираме и предлагаме идеи. Консултираме и съветваме компанията, за да направи правилният избор измежду различните алтернативи. Съставяме цялостна концепция, поставяме конкретни цели, подготвяме план-график и разпределяме задачите. Така гарантираме първокласен краен резултат, реализиран навреме, и възможно най-висока възвръщаемост на инвестицията.

2. Анализираме целевата аудитория според нейните характеристики. Проучването ни дава ясна представа за това какво ще включва най-доброто решение за нашия клиент на ранен етап от работата по проекта. Разбираме какво е необходимо като визия, функционалности, навигация, за да се спечелят потенциалните клиенти на бранда в конкретната конкурентна среда и го прилагаме на практика.

3. Създаваме прототипи за всяка една от страниците в уеб сайта. Чрез тях определяме структурата на съдържанието по начина на взаимодействие на потребителите с него. Мястото, формата и размерът на всеки елемент, както и интеракцията с него, са внимателно избрани. Това е основата, върху която изграждаме уникално потребителско изживяване и поставяме реалистични срокове за изпълнение.

4. Създаваме впечатляваща визия, с която уеб сайтът да докосне сърцата на потребителите. Влагаме своята креативност и високи технически умения, за да се постигне абсолютно съвършенство и пълна клиентска удовлетвореност. Създаваме перфектен код, така че сайтът да работи максимално бързо и ефективно и да притежава високо ниво на сигурност. Изграждаме уникалната дигитална идентичност на бранда, която ярко го отличава от всички останали.

5. Потребителите на Вашия уеб сайт очакват от него същата красива визия и перфектно преживяване, правещи бранда разпознаваем, на всички устройства, затова сайтовете които изработваме са напълно оптимизирани за: настолни компютри, лаптопи, смартфони, таблети и фаблети.

 

Не губете време свържете се с нас 0886 28 65 71 / 032 57 54 52