СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД  извършва услуги в областта на информационните технологии и се специализира в асемблиране, продажба и сервиз на компютърни системи и модули, преносими компютри, принтери, скенери, UPS, . Доставка на консумативи за лазерни, мастилено-струйни и матрични печатащи устройства. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърна техника. Изграждане на локални мрежи. Изработване, хостинг и поддръжка на интернет страници и електронни магазини.

Доставяме резервни части за Dell; Hewlett Packard (HP); Compaq (HP); Acer; ASUS; Samsung; Toshiba; Lenovo; Packard Bell; Gateway; eMachines; Apple; Fujitsu.

Насочили сме се изключително да продаваме компютърната техника, която е употребявана в големи световни корпорации и свалена от там след краткия срок на експлоатация, нормален за развитите икономики. Възможно е в асортимента да срещнете и чисто нови продукти.

След като техниката бъде внесена в България, тя преминава пълна проверка. Едва след извършването на множество тестове на всички компоненти и изправността на функционирането на дадения продукт, той бива пуснат за продажба. Възможно е да има някаква незначителна забележка по външния му вид, като това винаги е упоменато в описанието му, но функционално винаги работи без проблеми.

Компютърната техника, която предлагаме, е от висок бизнес клас и се отличава качествено от потребителския клас, който се предлага масово в българската търговска мрежа. Продуктите, които ще намерите в нашия магазин, са асемблирани в заводите на световните лидери в производството на компютърна техника, което гарантира тяхното най-високо качество.

Компютрите и лаптопите, които продаваме са без операционна система (с изключение на смартфоните и продуктите на Apple), като имате възможност да заплатите за легален Windows. В този случай получавате лицензирана операционна система, която не е в разрез със законите на Република България и международното право, освен това е по-сигурна, по-стабилна, по-функционална и с възможност за планови обновявания (update-и).

 

За допълнителна информация и/или при проблем се свържете със СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД на тел. 032/575452 или 0886286571,