Фирмата извършва услуги в областта на информационните технологии и се специализира в асемблиране, продажба и сервиз на компютърни системи и модули, преносими компютри, таблети, принтери, скенери, UPS. Гаранционен и извънгаранционен сервиз на компютърна техника и изграждане на локални мрежи. Изработване, хостинг и поддръжка на интернет страници и електронни магазини.
Предлагаме Ви най-новите продукти на електронната и комуникационната индустрия, на първо място залагайки на голямо разнообразие, качество и близкък контакт с клиентите.

Дейността на фирмата е насочена към крайните потребители, малките и средни фирми. Персоналът на фирма Старт Компютърс Сервиз ЕООД е от високо квалифицирани инженери и техници. 

Фирмата извършва гаранционен и извън гаранционен сервиз и доставка на резервни части за Dell; Hewlett Packard (HP); Compaq (HP); Acer; ASUS; Samsung; Toshiba; Lenovo; Packard Bell; Gateway; eMachines; Apple; Fujitsu.

Инсталиране и настройване на Microsoft 
системен и приложен софтуер и хардуер, OEM софтуер и хардуер, антивирусен софтуер.

СТАРТ КОМПЮТЪРС Сервиз ЕООД предлага високо квалифицирана техническа поддръжка на компютърни мрежи и системи на бизнес потребители и на индивидуални клиенти в гр. Пловдив. Ние ще Ви помогнем при специфични технически проблеми, на Microsoft 
системен и приложен софтуер и хардуер, OEM софтуер и хардуер, антивирусен софтуерни
продукти, асемблиране на хардуерни компоненти. Предлагаме професионални съвети и насоки за работа с компютри.

За малки, средни, големи фирми и индивидуални клиенти предлагаме абонаментната техническа поддръжка алтернативата, която Ви гарантира професионална техническа помощ, без това да повиши разходите на Вашата дейност. Чрез заплащането на фиксирана месечна такса екип от специалисти ще се грижи зa работоспособността на Вашите системи и отстраняването на проблеми, които пречат на Вашата дейност. Превантивният характер на поддръжката гарантира минимизиране на риска от проблеми в работата на системите Ви.

Сервизът извършва гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна техника, която фирмата предлага - персонални и преносими компютри, сървъри и мрежово оборудване, мастилоструйни и лазерни принтери, скенери и плотери, копирни машини и други, независимо от това, дали тази техника е закупена от нас, от наши партньори, или по други канали.

Бихме се радвали да бъдем Ваш партньор при реализацията на Вашите проекти, обръщайки специално внимание на възможностите ни за бърза доставка, монтаж и поддръжка.

 

 

Работно време: 

 

Понеделник - Петък:

   /обедна почивка/

09:00 до 18:00

13:00 до 14:00

Събота:

почивен ден

Неделя:

почивен ден