СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД предоставя следните начини на разплащане:

Плащане в брой:

Плащането се извършва на място в магазина в гр. Пловдив, ул. Победа №56А;

Плащане с наложен платеж:

Когато покупката е  на стойност над 180 лева с вкл.ДДС, доставката е безплатна и се извършва до офис на куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ, който е посочен от клиента.

При покупка на стойност под 180 лева с вкл.ДДС доставката е 6 лв. и се извършва до офис на ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ, който е  посочен от Клиента.

Доставката на поръчаните стоки до адрес по местоживеене на Купувача, както и на дилърски цени е за сметка на Купувача и се изчислява по тарифата на ЕКОНТ ЕКСПРЕС или СПИДИ!

Плащането се извършвана в момента на доставката, след като пратката е отворена и прегледана. Клиентът получава гаранционна карта, касов бон и фактура (по желание);

Плащане с банков превод

 

IBAN:

BG56UNCR70001523447403

BIC код:

UNCRBGSF

банка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК

 

*Като основание за плащане е достатъчно да посочите избрания от Вас продукт. Или № на поръчката.

След извършване на поръчката ще получите проформа фактура за плащане и след като платите, ние ще изпратим поръчаната стока по куриер фактура оригинал.

Покупка на изплащане:

В търговския обект на СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД можете да кандидатствате за отпускане на кредит за стока на изплащане при:

БНП ПАРИБА

UniCredit Consumer Financing

*Кандидатства се само с  лична карта на клиента.

Цените на стоките и услугите във СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД са крайни и включват ДДС, според действащото законодателство.

Касов бон и/или фактура се издават при всяко плащане на стока и/или услуга, извършена от клиента. Всеки клиент се съгласява да получава касовия бон/фактурата физически заедно с закупената стока или по електронен път – изпратена на вписания в клиентския акаунт имейл.

При изготвянето на фактура клиентът е длъжен да представи цялата необходима информация в съответствие с действащото законодателство за издаването. Ако това не бъде изпълнено, СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД ще издаде само касов бон.

Потребителят е единственият отговорен за верността на предоставената информация в акаунта си. За да се изготви фактурата, клиентът трябва да се увери, че информацията, посочена в поръчката, е пълна, вярна и точна.

Клиентът се съгласява да извърши плащане съгласно избрания от него начин и съгласно договореното при сключване на Договора от разстояние, и според условията между клиента и съответния доставчик на платежни услуги.

В случай, че СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД не получи плащане съгласно избрания от клиента начин, СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД има право да счита поръчката за невалидна.

 

За допълнителна информация и/или при проблем се свържете със СТАРТ КОМПЮТЪРС СЕРВИЗ ЕООД на тел. 032/575452 или 0886286571,